Novosti

START STOP AKUMULATORI

U ponudi imamo i MUTLU START STOP akumulatore. Riječ je o baterijama tipa VRLA, razvijenim AGM tehnologijom, a pogodne su za uporabu u vozilima s naprednom START-STOP tehnologijom s regenerativnim značajkama kočenja. Zahvaljujući posebnom dizajnu unutarnje strukture AGM baterija i VRLA tehnologiji, oni imaju 3 puta duži radni vijek i visoke karakteristike punjenja u odnosu na baterije poplavljenog tipa.

DIVINOL

POSTALI SMO OVLAŠTENI DISTRIBUTER DIVINOLA. Njemačkog brenda izvrsne kvalitete. Proizvodni asortiman Divinola obuhvaća više od 300 različitih proizvoda visokokvalitetnih ulja i maziva namijenjenih vrlo raznolikim skupinama motornih vozila, agrarnom gospodarstvu, širokoj industrijskoj uporabi, a sa sredstvima za razdvajanje za beton i asfalt prisutan je i u građevinskoj branši.

GOODRIDE I WESTLAKE

Poštovani partneri, želimo vas obavjestiti da smo proširili našu ponudu guma sa novim proizvođačima  GOODRIDE i WESTLAKE.

Još jedna od novosti je da od sada u ponudi imamo i industrijske gume.

KAMIONSKE GUME

Našu ponudu smo proširili kamionskim gumama. Uz stručni savjet i pomoć nudimo velik izbor kamionskih guma.

S našom ponudom guma i savjetima stručnjaka možete pronaći najbolje rješenje za vaš kamion.

VARIOMAT DOZER I IVRAXO SOFT U PASTA

NOVO U PONUDI:

VARIOMAT DOZER & IVRAXO SOFT U PASTA

VARIOMAT DOZER je extra kvalitetan dispenser sa ujednačenom količinom doziranja – urađen od tvrde i robusne plastike Njemačke proizvodnje za što veću izdržljivost i dugotrajnost.