AUTOBAT
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

DIVINOL

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je AUTOBAT postao ovlašteni distributer proizvoda DIVINOL njemačkog proizvođača ZELLER + GMELIN.

Zeller + Gmelin je nastao 1866 i kroz cijelu svoju povijest se bazira na razumijevanju i rješavanju problema,a to je ono što će nastaviti raditi i u budućnosti. Ovakav način pristupanja pri razvoju novih proizvoda stvara dodatnu vrijednost za kupce i zaposlenike. Ništa od toga ne bi bilo moguće bez strastvenih i kvalificiranih zaposlenika. Zahvaljujući njima stalno raste. Zato što zaposlenici u konačnici zadovoljavaju želje kupaca – slušanjem, razumijevanjem i pronalaženjem rješenja. Danas dizajnira rješenja po mjeri i procesna rješenja koja impresioniraju i pružaju mjerljivo poboljšanje. Radi s brzinom i fleksibilnošću kako bi vaše želje pretvorili u stvarnost – zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stečenom iz neiscrpne radoznalosti i intenzivne razmjene ideja s vama i vašim svakodnevnim potrebama. Postoji razlog zašto mnogi naši klijenti već desetljećima imaju povjerenje u Zeller+Gmelin proizvode a to je kvalitet.

Divinol radi u partnerstvu s renomiranim proizvođačima vozila i opreme kako bi razvili rješenja za gotovo svako područje primjene. Kao rezultat toga, naći ćete više od 300 maziva za osobna i komercijalna vozila, motore, poljoprivredne i šumarske strojeve, kao i sredstva za odvajanje betona i asfalta. Sve najkvalitetnije, naravno – zahvaljujući baznim uljima kvalitetne prerade, pažljivoj analizi, temeljitim postupcima ispitivanja i proizvodnji isključivo u Njemačkoj. S prilagođenim i sveobuhvatnim savjetima osigurava da dobijete najbolji proizvod. Stvorili su globalnu mrežu prodaje, proizvodnje i usluga te jamči za kvalitetu poslovnih partnera.

Katalog proizvoda Divinol možete preuzeti ovdje.

Ako želite pronaći koji Divinol proizvodi odgovaraju vašem vozilu to možete učiniti ovdje.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping