DIVINOL

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je AUTOBAT postao ovlašteni distributer proizvoda DIVINOL  njemačkog proizvođača ZELLER + GMELIN.

Zeller + Gmelin je nastao 1866 i kroz cijelu svoju povijest se bazira na razumijevanju i rješavanju problema,a to je ono što će nastaviti raditi i u budućnosti. Ovakav način pristupanja pri razvoju novih proizvoda stvara dodatnu vrijednost za kupce i zaposlenike. Ništa od toga ne bi bilo moguće bez strastvenih i kvalificiranih zaposlenika. Zahvaljujući njima stalno raste. Zato što zaposlenici u konačnici zadovoljavaju želje kupaca – slušanjem, razumijevanjem i pronalaženjem rješenja. Danas dizajnira rješenja po mjeri i procesna rješenja koja impresioniraju i pružaju mjerljivo poboljšanje. Radi s brzinom i fleksibilnošću kako bi vaše želje pretvorili u stvarnost – zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stečenom iz neiscrpne radoznalosti i intenzivne razmjene ideja s vama i vašim svakodnevnim potrebama. Postoji razlog zašto mnogi naši klijenti već desetljećima imaju povjerenje u Zeller+Gmelin proizvode a to je kvalitet.

Divinol radi u partnerstvu s renomiranim proizvođačima vozila i opreme kako bi razvili rješenja za gotovo svako područje primjene. Kao rezultat toga, naći ćete više od 300 maziva za osobna i komercijalna vozila, motore, poljoprivredne i šumarske strojeve, kao i sredstva za odvajanje betona i asfalta. Sve najkvalitetnije, naravno – zahvaljujući baznim uljima kvalitetne prerade, pažljivoj analizi, temeljitim postupcima ispitivanja i proizvodnji isključivo u Njemačkoj. S prilagođenim i sveobuhvatnim savjetima osigurava da dobijete najbolji proizvod. Stvorili su globalnu mrežu prodaje, proizvodnje i usluga te jamči za kvalitetu poslovnih partnera.

Katalog proizvoda Divinol možete preuzeti ovdje.

Ako želite pronaći koji Divinol proizvodi odgovaraju vašem vozilu to možete učiniti ovdje.