AUTOBAT
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

O nama

Poduzeće AUTOBAT d.o.o. osnovano je 1998. sa sjedištem u Sovićima – Grude. Započeli smo na tržištu kao distributeri starter akumulatora te svojim ustrajnim radom, sada već preko 20 godina, zadobili smo povjerenje velikog broja kupaca na cijelom području BiH. Konstantnim rastom te proširenjem asortimana na ležajeve dolazimo do naše glavne djelatnosti u zadnjih 10 godina, a to je distribucija motornih te industrijskih ulja i maziva.

Nakon 2010. god. firma AUTOBAT d.o.o. težište poslovanja posvećuje razvoju ponude motornih ulja i maziva te svojim stručnim radom i edukacijom zaposlenih omogućujemo našim vjernim kupcima i potrošačima profesionalan i savjetodavan pristup u što efikasnijem korištenju ovih proizvoda.

Sa našim asortimanom i izborom motornih ulja i maziva glavnih svjetskih brandova postajemo podrška najvažnijim korisnicima navedenih proizvoda kao što su: auto dijelovi, autoservisi i sve ostale grane privrede koji počivaju na uljima i mazivima kao jedan od njihovih segmenata potreba.

Našim ogromnim potencijalom lagera motornih ulja stojimo na raspolaganju svim potrebama tržišta za auto-program motornih ulja, teretni program motornih ulja, mjenjačkih ulja te ulja i maziva za industriju.

U ponudi imamo najveći izbor motornih ulja u regiji, a među brandovima izdvajamo: LOTOS, CASTROL, MOBIL, SHELL, DIVINOL, TOTAL, ELF, ARAL,  MABANOL, PANTHEROL, SELENIA, ORIGINAL MERCEDES BENZ, BMW, VW OIL, GM-OPEL OIL, FORD OIL…

Osnovna vrijednost koju njegujemo je predana suradnja s našim partnerima i kupcima te trenutno ispunjavanje svih specifičnih potreba tržišta, a na tome gradimo našu budućnost. Ovo blisko partnerstvo dobavljača i kupca omogućuje nam da dosljedno poboljšavamo naš asortiman i širinu ponude te se u sljedećim godinama čvrsto pozicioniramo kao nezaobilazan čimbenik kad je riječ o ponudi ulja i maziva.

Zadnji korak u našem razvoju je proširenje ponude na kamionske gume, poljoprivredni i šumski program te gume za građevinske mašine. Sa velikim izborom veličina i brandova želimo biti konkurentni najvećim distributerima kamionskih i industrijskih guma na tržištu BIH. Brandovi koje trenutno imamo u ponudi su:

BRIDGESTONE, CONTINENTAL, MICHELIN, FIRESTONE, DAYTON, LANVIGATOR, COMPASAL, WESTLAKE, GOODRIDE….

Svakodnevnu distribuciju naših proizvoda vršimo putem brze pošte na cijelom području Bosne i Hercegovine roba Vam je isporučena u roku 24h. Kao primarnu zadaću gledamo ispunjavanje svih zahtjeva i potreba naših klijenata odmah.

Uvjereni smo da ćete i Vi pronaći svoj interes u poslovanju sa nama!

Posjetite nas i uvjerite se u širok asortiman i kvalitetu naših proizvoda. Postanite dio zadovoljnih kupaca, koji nam se uvijek vraćaju.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping