AUTOBAT
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product

MOLYSLIDE

Današnji tehnički zahtjevi su visoko specijalizirani i raznoliki. MOLYSLIDE već više od 30 godina formulira visokokvalitetne proizvode za rješavanje problema na temelju iskustva korisnika. Posebno odabrane sirovine kemijske industrije koriste se za stvaranje proizvoda koji zadovoljavaju zahtjeve većine proizvođača u teškoj industriji, automobilskoj industriji i mnogim drugim područjima i obično ih premašuju. Dugoročna blizina kupcu i dobavljaču sirovina pruža osnovu za proizvode koji su stalno prilagođeni tehničkom standardu. Prodajna mreža u mnogim zemljama omogućuje nam da brzo i učinkovito reagiramo na probleme naših kupaca, reagiramo na stalna ažuriranja specifikacija, na primjer proizvođača vozila i ponudimo trenutni proizvod za naše kupce. Tehnički iskusni prodajni partneri i trgovci u mnogim zemljama osiguravaju da je u posljednjih 30 godina više od 40 milijuna ciljanih MOLYSLIDE aplikacija proizvoda riješilo probleme podmazivanja ili održavanja naših kupaca.

Ispod se nalazi dio prodajnog asortimana sprejeva Molyslide - dodatne informacije možete zatražiti preko naših stranica za kontakte.

MOLYSLIDE Sprejevi

MS 604 BAKARNA MAST

Podmazuje i štiti od korozije, slane vode, zaribavanja, visokih pritisaka, hrđe. Za podmazivanje visoko opterećenih ležajeva i kliznih površina kod malih brzina. Za zaštitu i laku demontažu. Prikladan je za upotrebu kod kočnica osobnih auta i kamion.

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 633 HHS

Univerzalna mast sa EP aditivima za podmazivanje sporo do srednje brzo vrtećih ležajeva, vodilica, zupčanika, sajli i kliznih površina, lanaca svih vrsta vozila građevinskih i poljoprivrednih mašina, bicikala i sl. Ova mast specijalno je razvijena ua primjenu u održavanju i popravcima radi vrlo dobrih vibracijskih karakteristika, otpornosti na vodu te postojanosti na temperaturi. Izvanredna prodornost masti omogućava podmazivanje bez demontaže.

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 634 SPREJ ZA LANCE

Mast za unutarnje i vanjsko podmazivanje kod visokih pritisaka brzo i sporo rotirajućih lanaca i sajli kod visokih opterećenja. Prodire brzo i ima odlična svojstva prianjanja. Smanjuje trenje i trošenje te štiti od korozije. Prikladan za O-prstene. Pakiranje: Sprej 500ml

MS 635 SILIKON SPREJ

100% silikonsko ulje. Čisti, podmazuje, zaštićuje, konzervira i isušuje. Idealno za podmazivanje i čišćenje svih vrsta materijala (gumenih brtvila, umjetnih materijala, podmazivanje finih mehaničkih dijelova…) Primjena u industriji, vozilima, motorima, plovilima, kampiranju, domaćinstvu i sl. Potpuno proziran i bez ikakvog mirisa.

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 650 ODVIJAČ SPREJ

Specijalni odstranjivač sa visokom moći prodiranja koja omogućava ekstremno jako otpuštanje. S dodatkom molidbensilfida (MOS) postignuta je bolja moć podmazivanja. Proizvod sprečava prodiranje vlage. Upotrebljava se za otpuštanje jako zapečenih vijaka, matica, klinova i drugih mehaničkih dijelova u industriji, obrtu, održavanju, u popravcima mašina i vozila svih vrsta te poljoprivrednih strojeva

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 652 KONTAKT SPREJ

Kontakt sprej za uklanjanje oksidacije. Otklanja problematični sloj korozije i prljavštine sa kontakata i omogućava bolji kontakt. Specijalni aditivi onemogućavaju daljnju oksidaciju na kontaktima, konektorima, zavojnicama te je tako stalnost kontakta i napona osigurana

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 658 DETEKTOR CURENJA

Za pronalaženje curenja u plinskim cijevima svih vrsta. Za testiranje gotovo svih vrsta plinova, kao što su komprimirani zrak, ugljični dioksid, dušik, kisik, zemni plin i mnogi drugi. Na mjestu koje propušta pojavljuju se mjehurići. Nakon upotrebe isperite vodom. Sprej je jednostavan za korištenje u odnosu na proizvode sličnih namjena. Curenje je vidljivo odmah.

Pakiranje: Sprej 500ml

MS 691 ČISTAČ KOČNICA

Čisti i uklanja kočionu prašinu, ulje, masti, smole, vosak, silikon sa kočnica, obloga, kuplunga i motornih dijelova. Štiti od korozije, brzo otpušta zapečene dijelove i isparava. Čisti i nestvrdnutu PU pjenu. Ne upotrebljavati na umjetnim materijalima i lakiranim dijelovima

Pakiranje: Sprej 600ml

MS 699 START SPRAY

Za brz i siguran start benziskih i dizelskih motora u hladnim i vlažnim uvjetima.

Pakiranje: Sprej 400ml

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping