• Vlašići bb, 88345 Sovići
  • +387 39 671 052 • +387 39 671 142 • +387 39 670 508
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

O nama

Poduzeće AUTOBAT d.o.o. osnovano je 1998. sa sjedištem u Sovićima – Grude. Započeli smo na tržištu kao distrubuteri starter akumulatora te svojim ustrajnim radom zadobili smo povjerenje velikog broja kupaca na cijelom području BiH. Konstantnim rastom te proširenjem asortimana na ležajeve dolazimo do naše glavne djelatnosti u zadnjih 10 godina, a to je distribucija motornih te industrijskih ulja i maziva.

 

Nakon 2010. god. firma AUTOBAT d.o.o. težište poslovanja posvećuje razvoju ponude motornih ulja i maziva te svojim stručnim radom i edukacijom zaposlenih omogućujemo našim vjernim kupcima i potrošačima profesionalan i savjetodavan pristup u što efikasnijem korištenju ovih proizvoda.

 

Sa našim asortimanom i izborom motornih ulja i maziva glavnih svjetskih brendova postajemo podrška najvažnijim korisnicima navedenih proizvoda

kao što su: autodijelovi, autoservisi i sve ostale grane privrede koji počivaju na uljima i mazivima kao jedan od njihovih segmenata potreba.

 

Našim ogromnim potencijalom lagera motornih ulja stojimo na raspolaganju svim potrebama tržišta za autoprogram motornih ulja, teretni program motornih ulja, mjenjačkih ulja te ulja i maziva za industriju.

 

U ponudi imamo najveći izbor motornih ulja u regiji, a među brendovima izdvajamo samo neke: CASTROL, MOBIL, SHELL, TOTAL, ELF, LOTOS, ARAL, ROWE, SCHOLZ, SELENIA, ORGINAL MERCEDES BENZ, BMW, GM-OPEL OIL...

 

Osnovna vrijednost koju njegujemo je predana suradnja s našim partnerima i kupcima te trenutno ispunjavanje svih specifičnih potreba tržišta, a na tome gradimo našu budućnost. Ovo blisko partnerstvo dobavljača i kupca omogućuje nam da dosljedno poboljšavamo naš asortiman i širinu ponude te se u sljedećim godinama čvrsto pozicioniramo kao nezaobilazan čimbenik kad je riječ o ponudi ulja i maziva.

 

Svakodnevnu distribuciju naših proizvoda vršimo putem brze pošte na cijelom području Bosne i Hercegovine roba Vam je isporučena u roku 24h. Kao primarnu zadaću gledamo ispunjavanje svih zahtjeva i potreba naših klijenata odmah.

 

Uvjereni smo da ćete i Vi pronaći svoj interes u poslovanju sa nama!

 

Posjetite nas i uvjerite se u širok asortiman i kvalitetu nasih proizvoda. Postanite dio zadovoljnih kupaca, koji nam se uvijek vraćaju.

 

 

Vaš autobat!